Wedstrijdverslag E2

Met vier vrouw en één man sterk mocht de E2 vandaag thuis aantreden tegen ONDO E11. Een directe concurrent aangezien zij de plek onder ons bezetten en dat met één wedstrijd minder gespeeld. Nadat er een scheidsrechter gevonden was (bedankt Nick!) kon de strijd beginnen.
Vanaf het begin af aan werd er aan beide kanten goed verdedigd waardoor het doelsaldo lang op 0-0 bleef hangen. In de tweede kwart werd er door ONDO gescoord waarna de speelsters van DES aanvallender gingen spelen met veel mooie schoten tot gevolg. Na vele kansen schoot Josje in de derde kwart raak en nam DES de overhand. Dit resulteerde in overwegend balbezit voor DES met nog een doelpunt van Juliette en Anouk tot gevolg. Met een eindstand van 3-1 mag de E2 dik tevreden zijn!