Sponsor light: Kapsalon Mienis


DES is als vereniging niet hetzelfde zonder hun sponsoren. Het is tijd om ze in de spotlight te zetten. De aftrap wordt gegeven door onze hoofdsponsor Kapsalon Mienis. 

Kapsalon Mienis

Erica Wiegman is een bekend gezicht binnen DES, ze speelt namelijk al enkele jaren in de selectie van DES. Maar daarnaast is Erica in haar dagelijkse leven eigenaar van Kapsalon Mienis. Dé kapsalon in Delft waar je gewoon naar binnen kunt wandelen wanneer jij wilt. Hoe fijn is dat? 

Knippen, verven, haarstyling voor volwasssenen en kinderen, het is bij Mienis nooit een probleem. Dankzij een goed getraind en opgeleid team hebben ze alle kennis en vaardigheden in huis. Zes dagen per week is de kapsalon aan de Roland Holstlaan 20 in Delft geopend. 

Waar vind je Kapsalon Mienis?

Op dit moment is naar de kapper gaan helaas niet mogelijk, maar Mienis zal Mienis niet zijn als ze in oplossingen denken. Via Instagram helpen ze je op weg met uiteenlopende tutorials om je haar goed te verzorgen en uiteraard te zorgen dat het goed zit. Maar ook kan je ze een berichtje sturen als je op zoek bent naar fijne haarverzorging, zoals shampoo of conditioner. Neem contact op met Erica en ze helpt je verder.