Wedstrijdverslag D2

Wedstrijdverslag D2 16 maart 2019

Op zaterdag 16 maart traden onze jongens en meiden weer aan, dit maal tegen de D5 van Ondo. Een
angstgegner, na de 21-4 uit-nederlaag. En helaas staat DES al snel 0-1 achter. Ondo valt aan en DES
verdedigt fier, maar toch valt de 0-2. Dan scoort invaller Jimme de 1-2. En de 2-2. Maar lang genieten
daarvan kunnen we niet. Te snel volgen de 2-3 en 2-4. Ondo scoort veel lange afstands-ballen. Ondo
is sterker, maar DES geeft geweldig tegenstand. Tegen het eind van de eerste helft valt de 2-5. En de
2-6. En dan versiert Vera een strafworp. Maar helaas, hij wordt gemist en uit de counter krijgt Ondo
een strafworp. Opluchting in de zaal, ook die gaat naast. En zo gaan we de rust in.
Tweede helft, Ondo start weer fel met de 2-7. Er worden verschillende doorloopjes uitgeprobeerd in
de aanval bij DES, maar helaas zonder succes. Maar er wordt geknokt en terecht valt de 3-7 (jullie
raden het al, Jimme). Dan vallen de 3-8, 3-9, 3-10, 3-11 en de 3-12 met alweer een prachtig
afstandsschot (dat moet ook gezegd kunnen worden). Gelukkig versiert Vera weer een strafworp.
Raak! 4-12! Ondo herpakt zich echter snel met de 4-13. En in de laatste minuut 4-14. Helaas geen
overwinning, maar we hebben onze kanjers zien knokken dus we zijn gewoon trots op ze!
Met speciale dank aan Casper, Jimme en Fenna voor hun inzet!